Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 »

Як результат: "СК ДЗАНСІН" 2 загальнокомандне місце,кубок..і взагалі ми круті!


P.S. Мої учні, вітаю вас з цією перемогою, яку ви гідно здобули!

  

Дякую суддівському корпусу та секретаріату за совісну працю та допомогу!

Також, дякую батькам - наші діти найкращі!

Переглядів: 367 | Додав: Apachay | Дата: 27.03.2015 | Коментарі (0)

Кобеляцькі каратисти із спортивного клубу «Дзансін» вчергове підтвердили свою високу кваліфікацію, успішно виступивши на турнірі найвищого рівня.

Спортсмени з Кобеляк із 2011 року беруть участь в обласних та всеукраїнських змаганнях, які проводить Федерація годзю-рю карате. Тижневик «ЕХО» неодноразово повідомляв про перемоги юних вихованців Віктора Кльоза та Дмитра Тараненка, які пропагують цей вид спорту в місті та районі. Цього ж разу відзначились самі тренери.

Дмитро та Віктор на початку травня їздили в Одесу, де відбувся Чемпіонат України з годзю-рю карате. На жаль, повезти більш представницьку делегацію у приморське місто не вдалося через фінансові проблеми.

Змагання тривали два дні: із 8 по 9 травня. На чемпіонат в Одесі приїхали 700 спортсменів із 9 областей України. Кльоз і Тараненко захищали кольори Полтавської області. Цікаво, що Полтавщину в цих змаганнях представляли виключно спортсмени із Кобеляк. Тренери «Дзансін» виступили достойно. Дмитро зайняв друге місце в категорії 18+, а Віктор виборов «бронзу» в категорії 36+. Вони змагались у розділі ката кобудо.

У командному заліку збірна Полтавської області (читай — Кобеляк) зайняла друге місце, поступившись лише одеситам. Крім цього, Дмитро Тараненко на семінарі, який проходив паралельно із змаганнями, отримав звання судді першої категорії. Відтепер він має право судити на турнірах міжнародного рівня. Спортсмени, користуючись нагодою, подякували всім своїм друзям та знайомим, котрі фінансово допомогли в організації поїздки в Одесу.

Між тим, голова Полтавської обласної Федерації годзю-рю карате Сергій Калініченко, який добровольцем пішов воювати в складі «Правого Сектору», продовжує службу в навчальному центрі «Десна». У коло його обов’язків входить фізична підготовка військовослужбовців Збройних Сил України.

Переглядів: 337 | Додав: Apachay | Дата: 15.03.2015 | Коментарі (0)

Спортивне життя членів клубу «Дзансін» цього року було дуже насиченим: обласні змагання, ХІV чемпіонат та кубок України, три учбово‑технічних семінари. А в грудні спортсмени довели, що не зупиняться на шляху до своєї мети.

Доказом цього стала участь у відкритому кубку Черкас із карате і кобудо «Кубок Будокана», який проходив 13 грудня 2014 року. У ньому взяли участь 9 клубів. Свою майстерність показали представники рукопашного бою, тайського боксу, кікбоксингу, ушу-саньда, шотокан карате-до, фрі-файту, годзю-рю карате. Усього – 360 учасників різних вікових та вагових категорій.

Змагання проходили в розділах: ката карате (демонстрація формальних комплексів), ката кобудо (комплекси зі зброєю), поєдинки з дозованим контактом — шобу, куміте, повноконтактні поєдинки ірікумі-дзю (із забороною ударів у голову руками), ірікумі-го (з ударами в голову руками). Розділи фул контакту проводилися за правилами змішаних єдиноборств.

Полтавську область представляли клуби «Дзансін» (Кобеляки) та «Руки Окінави» (Кременчук). Усього — 17 чоловік.

Для більшості учасників кобеляцької команди ці змагання були першими, але виявилися досить результативними. У ката карате серед дівчат ІІ-ге місце посіла Катерина Геня, ІІІ-тє — Дар’я Приходько; серед хлопців Володимир Копитець та Андрій Гордієнко вибороли І-ші місця, Андрій Ісай — ІІ-ге, Вадим Кизим — ІІІ-тє. У повноконтактних поєдинках: розділ ірікумі дзю серед хлопців І-ше місце здобули Данило Стеценко, Вадим Рибалко, Богдан Бодня, Юрій Шовкопляс, Андрій Гордієнко та Роман Бережний; серед дівчат — Дар’я Приходько. Другими були: Вадим Кизим, Вадим Курачихін, Максим Геня, Едуард Редька та Данило Гавковський. ІІІ-тє місце отримав Андрій Ісай. У розділі ірікумі го І-ше місце виборов Вадим Рибалко, друге — Богдан Бодня, Ярослав Детюк та Вадим Кизим; на третій сходинці — Данило Стеценко, Юрій Шовкопляс, Віталій Дашко й Вадим Курачихін.

Усього кобеляцькі спортсмени завоювали 10 золотих, 9 срібних та 7 бронзових медалей. Завдяки цим нагородам збірна Полтавської області зайняла ІІ-ге загальнокомандне місце, за що отримала кубок

 

Про враження від змагань розповів головний тренер команди Дмитро Тараненко:

— Дуже задоволений дебютом наймолодших учасників та й усіх учнів. Змагання пройшли на належному рівні. Робота суддівського корпусу була чесною і професійною. Дуже вдячний батькам за те, що відреагували на пропозицію та взяли всі розходи за поїздку на себе. А особливо хочу відзначити членів клубу, які працювали в суддівській колегії та секретаріаті: Віктора Кльоза, Вадима Пивовара і Тетяну Брижань. Велика їм подяка за об’єктивність, допомогу й підтримку.

     

А цілі, поставлені клубом на найближчий час, вражають оптимізмом. За словами тренера, відтепер розпочинається робота над помилками й підготовка до змагань всеукраїнського рівня:

— А ще ми мріємо провести такий турнір у Кобеляках і сподіваємося, що відгукнуться спонсори, які зможуть нас підтримати.

Переглядів: 373 | Додав: Apachay | Дата: 19.12.2014 | Коментарі (0)

З 25 по 27 жовтня в Одесі пройшов Фінал XIII Кубка України з годзю-рю карате і кобудо, у якому взяли участь спортсмени Полтавської області.

Полтавське обласне відділення Всеукраїнської федерації годзю-рю карате і кобудо було представлено спортсменами з Кременчука, Полтави та Кобеляк.

Початку змагань передував 5-денний семінар із окінавського карате, який проводив шеф-інструктор Міжнародної федерації карате годзю-рю Теруо Чінен (Окінава, Японія, IX дан).

    

На протязі п’яти днів учасники семінару осягали секрети традиційного окінавського рукопашного бою, карате годзю-рю від учня творця даної школи Ч. Міягі. Семінар викликав великий інтерес і значно підвищив рівень учасників у окінавському годзю-рю карате. За результатами семінару гранд-майстер Теруо Чінен присвоїв керівнику кобеляцького відділення карате Дмитру Тараненку заповітний чорний пояс І дан.

   

На Кубок України було заявлено 750 осіб із 18 областей України. Турнір проводився за такими видами карате, як ката карате, ката кобудо, поєдинки з дозованим контактом (шобу куміте) і повноконтактні бої (ірікумі — дзю та ірікумі -го).

Ось що розповів нам очевидець та учасник змагань Дмитро Тараненко: «Я навіть не надіявся на такий результат, адже семінар забрав майже всі сили. Ще я працював на змаганнях суддею, тому часу не те, що підготуватись, розім’ятись не було. Суперники були досвідчені та повні сил, але ми, не зважаючи на конкуренцію, показали всім, що кобеляцькі каратисти так просто не здаються».

За результатами Кубка України кременчужанин Сергій Калініченко завоював два «золота» в розділах ката кобудо (робота з холодною зброєю) і ката карате (вікова категорія «Ветерани 36+»).

Два «срібла» на рахунку керівника кобеляцького відділення обласної федерації карате Дмитра Тараненка, що виступав у розділі ката кобудо і ката карате («Дорослі 18+»).

І жирну крапку у виступах збірної області поставив один із кращих вихованців кобеляцького центру карате «ДЗАНСІН» Євген Пилипенко, який у складних повноконтактних боях виборов золоту нагороду.

За результатами загальнокомандного заліку Полтавська область посіла III місце.

Переглядів: 527 | Додав: Apachay | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

Коротко про головне:

Традиційно черговий атестаційний семінар із годзю-рю карате буде проводитись із 1 по 6 червня в Низах під Комсомольском. Ліс, озеро, тренування, годзю-рю, миска, ложка, палатка, все як завжди.

===========================
17.07.2013.

Червневий семінар відбувся. Фотки в фотоальбомі. Тепер чекаємо серпневого "дорослого" семінару. Обіцяє бути цікавим.

А так - тихо і спокійно. Основна маса годзюристів блаженно відпочиває у таборах-пляжах-морях-дідусябабусях. Це нормально. В доджо паряться в спеку інструктори і фанати. Так завжди було. Приємного відпочинку! Хай живе літо ! (кожного літа :)))))

===========================



======================================

11.08.2013

Відбувся і серпневий семінар в Низах.
Розклад тренувань:
1  -  07:00-10:30
2  -  14:00-16:30  
3  -  18:00-20:30

Тематика -
кобудо - кіхон, ката (нунчаку, текко, бо, саі)
карате - ката сейюнчін, сісочин; бункай цих ката.
атестація коричневих поясів - 3 кю: Пивовар, Пилипенко, Войтенко;
                                              2 кю: Кльоз;
                                              1 кю: Тараненко.
Читати про  це на сайті обласної федерації карате.

Або на сайті обласної федерації кобудо.






 










Переглядів: 679 | Додав: Shio | Дата: 22.05.2013 | Коментарі (0)






В червні цього року плануються два семінари.

1. Атестаційний семінар в Низах (Комсомольськ). 
    Дата виїзду - 4 червня.

2.  Тренувальний табір в Криму (Ічкі-Даг) - в кінці червня (не в липні).

Заявки на участь подавати своїм інструкторам.

Вся інформація по семінарам (коли, куди, скільки) буде публікуватися на сайті.
Переглядів: 492 | Додав: Shio | Дата: 10.05.2012 | Коментарі (0)

Наказом Державної служби молоді та спорту України №1235 від 23.03.2012 р. годзю-рю карате визнано офіційним видом спорту в Україні.




Переглядів: 643 | Додав: Shio | Дата: 05.04.2012 | Коментарі (1)

            В суботу 24 березня в м.Комсомольськ відбувся технічний семінар із кобудо, проводив його сенсей Сергій Калініченко.
Приймали участь представники обласної федерації Джундокан із Комсомольська, Кременчука, Кобеляк і Полтави.

            Відпрацьовували техніку куміте, роботу в парах із бо та саї. Крім того окрему увагу було звернено на ката Сакугава но кун шо (бо) і розібрали нове для нас ката з саї - Чатан яра но сай.

            Взагалі, семінар залишив по собі приємні враження, надихнув на подальше вдосконалення майстерності в цьому виді окінавського бойового мистецтва. Одна справа відпрацьовувати ката, щоб показати їх на змаганнях, і зовсім інша - зустрітися, хоча і в учбовому, але все ж таки реальному поєдинку, відчути силу удару сая чи швидкість бо.

            В комплексі із традиційним годзю-рю карате практика кобудо відкриває нові горизонти та допомагає краще зрозуміти багатство та багатогранність принципів, із яких побудоване реальне бойове мистецтво.

Переглядів: 491 | Додав: Shio | Дата: 24.03.2012 | Коментарі (2)

В м.Кобеляках 4 березня 2012 року відбувся черговий технічний семінар з традиційного годзю-рю карате-до. Проводив його незмінний сенсей Сергій Калініченко. Приймало участь в семінарі 20 учасників з м.Кобеляки, смт.Білики, с.Жуки, м.Полтава та м.Комсомольськ. Тема  - боротьба, партер.
Переглядів: 646 | Додав: Shio | Дата: 04.03.2012 | Коментарі (4)

25 грудня 2011 року в Кобеляках відбувся черговий підсумковий атестаційний семінар з годзю-рю карате під керівництвом сенсея Сергія Калініченка. Було зареєстровано близько тридцяти учасників з м.Кобеляки, Кобеляцького району та м.Полтава. Із них 21 учні успішно атестувались та отримали чергову градацію (пояс).
Переглядів: 539 | Додав: Shio | Дата: 25.12.2011 | Коментарі (2)