Головна » 2016 » Березень » 27 » Чемпіонат Черкаської області з карате
12:35
Чемпіонат Черкаської області з карате

«Завжди в бойовій готовності» - саме це значить назва відомого  у Кобеляках та за їх межами спортивного центру карате і кобудо «Дзансін». І вже вкотре, його члени доводять, що вони  є  сильними, вольовими спортсменами, які варті представляти Полтавську область у турнірах Всеукраїнського та Міжнародного рівнів,один з  яких пройшов 21 березня у м.Черкаси. Цього разу  на змаганнях з карате та кобудо було в двічі більше учасників , запрошені колективи з  різних куточків країни. Нашим хлопцям та дівчатам довелося зустрітися на татамі з  чемпіонами різних  течій єдиноборств.

                          

Змагатися за свої призові місця та вкотре доводити спритність, силу, витримку та знання  на Чемпіонат до м.Черкаси  поїхало  37 наших спортсменів. Більшість з  них заявили себе одразу у кількох видах змагань, цим  самим здивувавши організаторів своєю унікальністю та різносторонністю.

Окрім учасників, які гідно відстоювали назву свого центру, нашою командою було надано кваліфікованих рефері та справедливих суддів  різних категорій.

          

Протягом  12 годин, а саме скільки тривав Чемпіонат, члени  «Дзансін» хвилювалися один одного, допомогали надягати спорядження, вболівали один за одного, чим довели свою дружність та згуртованість. А результатом праці  головного  тренера, зусиль  спортсменів та  підтримки батьків  є  63 нагороди: 17 золотих,  32 срібних та  14 бронзових медалей. І звісно, уже в четверте , кубок за  2 загальнокомандне  місце. Його, дорогою до Кобеляк тримав кожен з  членів команди і  він радував око головного тренера Тараненко Дмитра Миколайовича, який прагне  і надалі підтримувати розвиток спорту  у нашому  місті та районі, і разом зі своїми спортсменами докладатиме великих зусиль для цього.

           

Переглядів: 428 | Додав: Apachay | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]